avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general deducere personala copii/ sot
Discuție deschisă în Contabilitate în general

deducere personala copii/ sot

Buna ziua tuturor!

Avem o situatie "spinoasa" la care avem nevoie de ajutorul Dv.
O angajata de-a noasta are 3 copii din 2 casnicii; primii doi beneficiaza de o pensie de urmas de 700 lei dupa tatal decedat. Sotul doamnei este fara servici/ somaj, dar nici nu locuieste la aceeasi adresa cu sotia. Intebarea noasta este: Poate cere angajata noastra deducere personala pentru sot si cei doi copii cu pensia de urmas (700 lei)? Va multumim anticipat pentru raspuns.
Ultima modificare: Joi, 10 Martie 2011
succesconf, utilizator

Alte discuții în legătură

Deducere personala suplimentara pentru copii si sot succesconf succesconf Buna ziua tuturor! Am mai postat aceasta intrebare pe forum, dar nu la categoria corecta, se pare. Deci, problema noastra este : O angajata de-a noasta ... (vezi toată discuția)
Ajutor social stefaniaalina75 stefaniaalina75 Daca sotul este in somaj, iar sotia care este casnica a decedat se poate primii ajutor pentru deces de la institutiile statului? Mentionez ca au un copil de ... (vezi toată discuția)
Un alt ajutor dupa terminarea perioadei de somaj stegaru florentina stegaru florentina Buna ziua! Ma numesc Stegaru Florentina si as dori sa imi spuneti,va rog mult,daca mama mea care momentan beneficiaza de ajutor de somaj pana in luna ... (vezi toată discuția)