avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cand pot sa ma pensionez?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cand pot sa ma pensionez?

sunt nascuta in anul1954 luna februaire ,am 57 de ani impliniti ,23 ani vechime in munca din care 2,6 in grupa 1 si am 4 copii nascuti si crescuti in familie.Cind ma pot pensiona cf. noii legi ?POT sa ma pensionez anticipat? cind?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:31, 10 Martie 2011
Limita de varsta la 59 ani si 8 luni(octombrie 2013).Anticipat si anticipat partial nu se poate,nu indepliniti conditiile de stagiu,respectiv:37 ani si 4 luni(anticipat) si 29 ani si 4 luni(anticipat partial).Cei 4 copii nu va pot ajuta cu nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie iubisbb iubisbb Daca o salariata(femeie) este nascuta in octombrie 1953 cu o vechime in munca de 34 ani, 8 luni, 21 zile la data de 31.05.2012 si vrea sa se pensioneze ce fel ... (vezi toată discuția)
Despre pensie elena1012 elena1012 Sotul meu nascut pe data de 12.11.1949, are o vechime in munca de 37 ani, din care 7 ani in grupa a-2-a,are dreptul la pensie anticipata ? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Pot iesi la pensie? alinabad alinabad IN MAI IMPLINESC 55 DE ANI. AM 3 COPII. CEI DE LA CASA DE PENSII MI-AI-U CALCULAT VECHIMEA SI MI-AU SPUS CA AM 35 DE ANI SI 2 LUNI. CAND POT IESI LA PENSIE? (vezi toată discuția)