avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt calificat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt calificat

ma poate ajuta si pe mine cineva va rogggggggg
fratele meu impreuna cu cativa prieteni au furat de la niste cabane teelvizoare combine muzicale grupuri de curent acum un an de zile si leau vandut.akum ia indentificat politia sa rog imi spuneti si mie ce se va intampla ce pedeapsa poate sa primeask ce e de facut va roggggggggggg
:((
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 23:54, 10 Martie 2011
din cele expuse, se pare ca fratele dvs a participat la infractiuni grave.este vorba de furt calificat si posibil in forma continuata. pedeapsa este in tre 3-15 ani. in functie de circumstante, poate fi chiar majorata pedeapsa.
multumesc pt raspuns. dar ce se poate face?
azi lau luat de aksa pt declaratii si nu iau dat drumul
vrem sa mergem dimineata cu un avocat
fratele mau nu mai are antecedente
cum il putem ajuta?
angajati urgent un avocat.
aici nu va poate ajuta nimeni.
e fffff grav?
Da,se pare ca este vorba de furt calificat-art.209 c.p.-,dar ramane de vazut care va fi incadrarea juridica pentru fratele dvs.-autor,complice.Bineinteles nu putem sa nu amintim de antecedentele penale,recunoasterea faptei potrivit noilor reglementari,atitudinea sa in timpul urmaririi penale.Parerea mea este ca trebuie sa consultati un avocat specializat in penal.
Ultima modificare: Joi, 10 Martie 2011
andymaurul, utilizator

Alte discuții în legătură

Art. 209 betzyvoiu betzyvoiu Salut,in cateva zile mi se incheie ancheta si parchetul va trimite dosarul in instanta.Fapta este furtul din locuinte,pe timp de noapte impreuna cu mai multe ... (vezi toată discuția)
Furt g3o g3o Buna seara.Am o nelamurire.O persoana X sa zicem a fost prinsa ca a furat un sac cu detergent dintr-un magazin prin camera video.A fost dusa la politie in urma ... (vezi toată discuția)
Buna ziua -- furt magazine catalinhdd catalinhdd :(am si eu o intrebare...in perioada 25.06.2010-10.09.2010 am comis 12 furturi din magazinele kaufland...toate fiind comise sub influenta alcoolului....toate ... (vezi toată discuția)