avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariul de incadrare invatamant ianuarie 2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariul de incadrare invatamant ianuarie 2011

Cine imi poate spune cum se incadreaza corect un muncitor care in iunie 2010 avea salariul 675 lei,spor vechime 5% si spor de noapte 25% ?

Alte discuții în legătură

Calcul ore de noapte ana & maria ana & maria corectati-ma daca gresesc orele de noapte se calculeaza asa ? la salariu brut de 600+5% spor vechime spor orele de noapte se platesc cu 15% din tariful ... (vezi toată discuția)
Salariul de baza 2015 - ingrijitor personal contractual unitate bugetara duni duni Cum se calculeaza salariul unui ingrijitor in ian. 2015? Salariul din grila de salarizare in vigoare ptr bugetari OG 10/2008 675 lei + spor de vechime 169 lei ... (vezi toată discuția)
Spor de noapte gabitza_36 gabitza_36 Buna ziua, as avea si eu o problema si va rog daca se poate sa ma lamuriti.Sotul meu lucreaza la o scoala gimnaziala avand functia de agent de paza, si a ... (vezi toată discuția)