avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am fost prins conducand fara permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am fost prins conducand fara permis de conducere

in anul 2007 am condus un autoturism fara a avea permis de conducere.Cand am ajuns in satul bunicilor, am trecut pe langa o patrula a politie rurale.am mai condus aproximativ 400 -500 m pe stradute si am oprit pe partea dreapta a drumului.unde am mai stat de vorba cu prietenii in masina.DUpa aproximativ 10 minute a venit acel echipaj de politie si m-a acuzat ca am condus eu vehicolul.Binenteles ca am negat, dar tot mi s-a intocmit dosar penal.Ironia este ca politistii au avut si doi martori.ce mi se poate intampla?Ajung la puscarie? Nu era obligatoriu ca politistii sa ma opreasca, adica in flagrant?
Cel mai recent răspuns: mariusbirlic , utilizator 17:06, 11 Martie 2011
Sunteti sigur ca din anul 2007 pana in prezent nu a fost solutionat cazul?
da, fapta s-a intamplat in 2007, si este inca la politie.intrebarea este : nu este nevoie de constatarea in flagrant a politiei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog ajutati-ma. am ramas fara permis. bancuadrian bancuadrian Buna seara tuturor, Faptele sunt urmatoarele, veneam dinspre victoriei spre piata domenii, pe bd-ul Mihalache, cand un echipaj de politie apare in spatele ... (vezi toată discuția)
Băut dar cu motorul oprit si parcat acasă, ce fac ? Taisir Taisir Buna ziua , am si eu o problema si nu stiu ce sa fac , acum o saptamana am fost la o petrecere intr un sat si am consumat alcool fiind cu masina , mai spre ... (vezi toată discuția)
Abuz al politiei comunitare cineartcom cineartcom In data de 18.05.2008 in jurul orelor 23:15 ma aflam la volanul autoturismului ruland in jurul sensului giratoriu din parcul Libertatii, ... (vezi toată discuția)