avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... promovarea in clasa a functionarilor publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

promovarea in clasa a functionarilor publici

Sunt functionar public,referent S,absolvent de studii superioare;in 23 decembrie am participat la examenul de promovare in clasa superioara si am fost declarat admis;pana in acest moment nu a fost emis actul de numire in noua functie;
Ma intereseaza care este termenul in care institutia care a organizat examenul trebuie sa inainteze documentatia catre ANFP si care este termenul in care ANFP emite avizul.
Cel mai recent răspuns: 77lia , utilizator 09:29, 12 Martie 2011
La promovare in clasa nu se cere avizul ANFP, ci doar se trimite o adresa catre acestia cu scop de instiintare. Dispozitia trebuia emisa in termen de 5 zile de la data ramanerii definitive a rezulatelor examenlului de promovare.
Multumesc pentru raspuns!
Care este actul normativ care reglemeteaza procedura?
Legea 188/1999, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, HG 611/2008 si Ordinul presedintelui ANFP nr. 1932/2009.
Ultima modificare: Vineri, 11 Martie 2011
Kyandra, moderator
ordinul 1932/2009 prevede necesitatea solicitarii avizului ANFP
Art.107 din Legea 188 , cu mofdificarile si completarile ulterioare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avansare de la studii medii la superioare ramonailea ramonailea In prezent sunt functionar public incadrata pe functia de executie referent asistent treapta 2. Vreau sa stiu unde si cum se poate avansa pe studii superioare ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa pentru functionarii publici cutremur cutremur As dori sa stiu daca promovarea in clasa profesionala 1 este conditionata de absolvirea studiilor de lunga durata cu diploma de licenta doar pe timpul in care ... (vezi toată discuția)
Aviz anfp ptr promovare grad primcaz primcaz Buna ziua, As vrea sa stiu daca ptr organizarea unui examen/concurs ptr promovare a functionarilor publici intr-un grad profesional superior, este necesar ... (vezi toată discuția)