avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general CMR cu transport prin mijloace proprii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

CMR cu transport prin mijloace proprii

As dori sa trimit catre Ungaria niste marfa. Nu vreau insa sa apelez la un transportator pentru ca pot sa transport marfa cu masina de pe firma. Mentionez ca nu am in obiectul de activitate servicii de transport.
Pot sa intocmesc un CMR, in aceste conditii iar la transportator sa trec numarul masinii de la firma?
Este acceptat un asemenea CMR pt justificare livrare intracomunitara?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Achizitie intracomunitara ARIANA_2007 ARIANA_2007 Am nevoie de ajutor. Am o achizitie de marfa din Germania care trebuie sa ajunga in Romania la firma X. CMR-ul a fost intocmit cu adresa de livrare a firmei ... (vezi toată discuția)
Cmr-ul este obligatoriu pentru transportul de marfa intre tarile ue misstral misstral Daca trimit o marfa din Romania in Italia , avand ca document insotitor un aviz ,mai am nevoie si de CMR? Cum pot face dovada efectuarii transportului daca ... (vezi toată discuția)
Livrare intracomunitara transport exworks irinuka2005 irinuka2005 Buna ziua Ma puteti ajuta cu o informatie va rog? O SC platitoare tva din Romania livreaza in Germania (la fel platitoare de tva)marfa. Transportul este ... (vezi toată discuția)