avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Desfiintare asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Desfiintare asociatie de proprietari

La o asociatie de proprietari, auzindu-se, ca o sa trebuiasca sa se plateasca niste bani in plus pentru presedinte, cenzor, administrator( 20,8%, 0,85%.....) ,la adunarea generala care va avea loc in aprilie, au spus ca ei o sa voteze pentru desfiintarea asociatiei. Sa spunem ca o sa se intample asta. RAJA, RADET-ul cum mai furnizeaza utilitatea, sau cui, daca nu mai exista asociatia ca entitate.Stie cineva o alta forma de ,,colaborare'' intre RADET si oamenii din desfiintata asociatie ? (in afara de contracte de furnizare cu fiecare proprietar in parte). O zi buna!
Cel mai recent răspuns: gigiz , utilizator 21:02, 16 Decembrie 2018
Presupunand ca in luna aprilie toti proprietarii vor decide desfiintarea asociatiei este timp suficient sa va interesati de consecintele hotararii prin inaintarea unor adrese la toti furnizorii si intreband pe ei ce se intampla daca...

In functie de ce raspund ei oficial in adresele de raspuns( sa le cititi la toti ce scrie acolo in adunarea generala) puteti sa va hotarati repede sau sa mai amanati luarea unei decizii.:giggle:
As. prop. nu puteti sa o desfiintati.
O solutie eleganta de a va rezolva problemele cu salariile e sa incetati relatiile de munca cu cei pe care-i platiti acum si:
- sa cautati o firma de administrare as. prop. cu care incheiati un contract de prestari de servicii, deci carora le achitati c/val negociata a prestatiei;
- fiecare proprietar din as. dvs. sa urmeze cursurile pentru meseia de administrator, sa se atesteze la primaria locala, apoi, pe rand sa o faca pe-a administratorul, fara bani, adica "moca". Este valabil si pt. femeia de serviciu, faceti un grafic sa nu va-ncurcati si purcedeti la treaba.
Ne spuneti si noua la ce solutie v-ati oprit. Pe bune!
1 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
bun raspuns, felicitari
Hotararile adunarii generale nu pot sa fie contrare legii,statului asociatiei de proprietari
Chiar daca ,ar exista o posibilitate de colaborare furnizor de servicii -proprietari,tot nu este rezolvata intretinerea si reparatia parti comune
Desfiintarea asociatiilor de proprietrai s-a discutat si dezbatut pe parcursul a 21 pagini pe acest forum.
Ca sa nu reluam si sa repetam, puteti sa cititi si sa va lamuriti
www.avocatnet.ro/content/for...

Alte discuții în legătură

Refuzul președintelui asociației de a ne aproba desprinderea din asociația de proprietari zmarius zmarius Locatarii unei scări de bloc vrem să ne montăm apometre cu citire la distanță, dar președintele asociației de proprietari și administratorul nu sunt de ... (vezi toată discuția)
Factura incarcata la intretinere, ma fura administratorul Euroinvest Euroinvest Buna seara, Sant proprietara unui apartament cu 3 camere din sect.5; de aproape doi ani de zile nu mai locuiesc in acest apartament,ne-am mutat in alt ... (vezi toată discuția)
La asociația de proprietari avem mari probleme cu președintele ... Amanolesei Petru Amanolesei Petru La asociația de proprietari avem mari probleme cu președintele de asociație care comite abuzuri foarte grave. Am votat schimbarea, dar acesta a fugit din ... (vezi toată discuția)