Buna seara ,
Am contactat la inceputurile anului trecut am contactat o firma de recuperari TVA extern ( activam in domeniul transporturilor international ) , am depus toate actele , si ni-sa promis ca vom primii banii din recuperari ..relativ repede . Astazi 13.03 nu am primit decat 5.000 de euro , mai au sa ne dea 20.000 euro + accize ( nu vor sa ne spuna cate accize avem in total ) , ei sunt si intermediarii nostrii de combustibil si la inceput ni-sa promis ca din val . TVA-ului de recuperat , ii vom putea compensa la val facturii de combustibil , acum nici nu vor sa auda .
Ce le pot face ?Ei spun ca nu s-a recuperat dar este imposibil deoarece a trecut si un an de la primul trimestru iar cei 5.000 deja reuperati , i-am recuperat deoarece am sunat noi direct la statul spaniol , unde banii asteptau sa fie virati dar nu aveau contul nostru .
!!!?!?!!?
Buna seara,scrieti va rugam si firma cu care colaborati(sau ati colaborat),ca si stim si noi,sa nu apelam la ei(cel putin cei care sunt in acelasi domeniu).Am si eu de recuperat,dar sincer nu stiu cui sa ma adresez,ca am auzit si eu prea multe.Eu am facut singur pe 2009,cu semnatura digitala,dar in zadar.... #-o nu am primit nici o informatie....acesta este statul nostru roman...Va multumesc si succes in continuare...