avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Racordare la energie electrica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Racordare la energie electrica

Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat.In 2006 mi-sa acordat un teren cu titlu gratuit conform Legii nr.15/2003 privind sprijinul acordat tinerilor pentru construirea unei locuinţe proprietate personală,pe care am construit o casa cu autorizatie de constructie intabulare,dar nu ma pot racorda la energie electrica deoarece pe strada nu exista retea electrica.Cui trebuie sa ma adresez cu o sesizare si cine trebuie sa instaleze stalpii.A doua problema o am ca nu pot sa fac mutatie pe noul imobil pentru ca primaria nu a acordat numere la aceea adresa doar parcela.Va multumesc mult,

Alte discuții în legătură

Utilitati ContSters173779 ContSters173779 Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat.In 2006 mi-sa acordat un teren cu titlu gratuit conform Legii nr.15/2003 privind sprijinul acordat ... (vezi toată discuția)
Utilitati ContSters173779 ContSters173779 Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat.In 2006 mi-sa acordat un teren cu titlu gratuit conform Legii nr.15/2003 privind sprijinul acordat tinerilor ... (vezi toată discuția)
Teren dat de primarie fara retea stradala de energie elecrica ContSters173779 ContSters173779 Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat.In 2006 mi-sa acordat un teren cu titlu gratuit conform Legii nr.15/2003 privind sprijinul acordat tinerilor ... (vezi toată discuția)