Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat.In 2006 mi-sa acordat un teren cu titlu gratuit conform Legii nr.15/2003 privind sprijinul acordat tinerilor pentru construirea unei locuinţe proprietate personală,pe care am construit o casa cu autorizatie de constructie intabulare,dar nu ma pot racorda la energie electrica deoarece pe strada nu exista retea electrica.Cui trebuie sa ma adresez cu o sesizare si cine trebuie sa instaleze stalpii.Va multumesc.
Daca mai sunt imobile in situatia imobiluli dvs. faceti o sesizare comuna la primarie si o cerere catre institutia care este distribuitoare de energie electrica. Primaria trebuie sa va indice posibilitatile de racordare la reteaua de electricitate iar frima care este distribuitoare trebuie sa va accepte cererea pentru bransare, indicandu-va conditiile. In general bransamentele se platesc de catre proprietari.
Utilitati
ContSters173779
Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat.In 2006 mi-sa acordat un teren cu titlu gratuit conform Legii nr.15/2003 privind sprijinul acordat ... (vezi toată discuția)
Utilitati
ContSters173779
Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat.In 2006 mi-sa acordat un teren cu titlu gratuit conform Legii nr.15/2003 privind sprijinul acordat tinerilor ... (vezi toată discuția)