avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu studii superioare

Buna ziua,
Am o intrebare: in cazul in care am terminat facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, 4 ani si Master tot in domeniu, insa in prezent lucrez in alt domeniu, vanzari, insa pe postul se referent (desi la interviu mi s-au cerut studii superioare si am prezentat si diploma de licenta). Cat ar trebui sa am salariul minim conform legii?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Studii, diplome necesare unui pr ramona73 ramona73 Ce studii, diplome trebuie sa ai ca sa ocupi un post de PR - de executie si de conducere? (vezi toată discuția)
Sunt asistent maternal si am absolvit sociologia, pot deveni asistent social? mimisor31 mimisor31 Caut si eu un raspuns competent : Domnilor...sunt asistent maternal de 10 ani. Am absolvit o facultate de SOCIOLOGIE cursuri zi durata 3 ani cu licenta in ... (vezi toată discuția)
Recunoastere diplomei de asistent social principal Oana1971 Oana1971 Buna ziua Numele meu este Ioana Constantinescu, lucrez in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov. Sunt asistent social principal de 23 de ani (si 10 ... (vezi toată discuția)