avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... nepasare si un telefon furat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

nepasare si un telefon furat

mi s-a furat telefonul mobil in timp ce imi faceam cumparaturile la magazinul Real. domnul de la securitate, sau ce o fi, ca nici macar nu a stiu sa se prezinte m-a tinut o ora acolo pentru ca inn final sa imi spuna ca nu are ce face, ca nu se vede nimic pe camerele de filmat si ca nu poate sa se uite mai atent pentru ca sunt hoti in magazin. mi-a luat numarul de fix, l-a notat pe o fituica si m-a trimis acasa. e normal? eu lucrez in traduceri si am mare nevoie de numerele ce le aveam salvate pe cartela si de multe alte lucruri salvate pe telefonul mobil. exista o modaliate legala de a-i obliga sa cerceteze mai atent ce s-a intamplat?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 00:46, 8 Iulie 2008
Nu cred ca va face mare lucru, iar pentru furt depuneti plangere la politie.
Sincer, putea sa nu faca nici atat caci, asa cum spuena Elis, raspunderea anchetarii apartine politiei. Ati facut plangere?
Cu cine ati vorbit din magazin, numai cu acel domn?
Credeti ca el are putere de decizie in acel magazin?

Amenintarea cu un scandal nu ar fi mers, oare, mai bine? Etc. etc.
Sesizare la politie. Politia va obtine mandat de la procuror pentru a solicita operatorului de telefonie mobila informatiile necesare localizari telefonului in retea. Trebuie insa sa aveti actele telefonului mobil.

PS: Pentru numerele de pe SIM solicitati factura detaliata pe cateva luni in urma, poate va ajuta ...
Numai politia poate rezolva problema.
Telefonul era cu abonament sau cu cartela preplatita. Daca este cu abonament l-ati blocat pentru ca sa nu-l poate folosi iar convorbirile sa le platiti Dvs.?Factura detailata nu ajuta la nimic. Acesta este o insiruire a numerelor de telefon pe care le-ati apelat in perioada respectiva, fara sa se specifice numele abonatului. Daca recunoasteti numerele inseamna ca nu aveti nevoie de agenda telefonica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel cu numar ascuns ramada ramada De vreo 5 luni de zile primesc apeluri cu numar ascuns pe telefonul meu. Nu am reusit sa-l prind niciodata pentru ca nu suna mult. Nu m-a injurat niciodata, nu ... (vezi toată discuția)
Apeluri telefonice de la un necunoscut lilianahristova lilianahristova Buna ziua,ma confrunt cu o situatie destul de neplacuta pentru mine si familia mea si as vrea sa aflu ce as putea face.Un individ suna incontinu,zi-noapte...., ... (vezi toată discuția)
Apeluri telefonice cu nr ascuns (www) spulberalexandru spulberalexandru cum pot sa vad ce numar de telefon ma sunat daca e cu numar privat? tot ma suna cineva cu numar privat si nu stiu cine e.X-(#-o:(:hammer: (vezi toată discuția)