avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... ATV 125cmc, inmatriculat pe 49cmc
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

ATV 125cmc, inmatriculat pe 49cmc

Buna ziua. As dori sa achizitionez un ATV de 125cmc in viitorul apropiat, pe acte va scrie 49cmc.
1. Pot circula cu el prin oras? Mentionez ca am 17 ani si voi face cursul de legislatie. Daca nu, va rog sa imi spuneti mai amnuntit de ce pentru ca eu inteleg mai greu (sunt greu de cap).
2. Ce se intampla daca ma opreste politia si eventual imi cere actele?

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Inmatriculare la primarie si la politie floriann floriann \"Inmatriculare\", greseala mea. Buna ziua. Imi puteti spune si mie cum este cu inmatricularea la primarie si la politie? Avand in vedere ca am 17 ... (vezi toată discuția)
Este sau nu obligatorie casca? Adrian Copil Adrian Copil La un ATV (pe certificat scrie motociclu) cu capacitate cilindrica 300 cc, inmatriculat, pentru care este necesar permis categoria "B", este sau nu obligatorie ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca masina cumparata din strainatate vlad.eu vlad.eu Am si eu o nelamurire pe care o am cu privire la valabilitatea unei polite RCA facute in vederea inmatricularii. Problema mea este urmatoarea: Am ... (vezi toată discuția)