Buna ziua. Imi puteti spune si mie cum este cu inmatricularea la primarie si la politie? Avand in vedere ca am 17 ani.
1.Eu doresc sa achizitionez un ATV cu capacitatea cilindrica de 125cmc, dar pe acte va scrie 49cmc. Din ce am inteles eu pana acum, il pot inmatricula pe 49cmc, legal, doar daca il inscriu ca utilaj agricol (in asa fel nu voi avea probleme cu politia). Daca il inmatriculez pe 49cmc pur si simplu si ma opreste politia sa ceara actele la control, pe acte va scrie 49cmc iar pe motor 125cmc(daca se uita la motor), voi avea probleme?.
2. Eu doresc sa circul cu ATV-ul prin oras. Il pot inscrie tot pe 49cmc ca utilaj agricol? Patesc ceva daca ma opreste politia? Dar daca il inscriu pur si simplu pe 49cmc?
Pentru a conduce un A.T.V cu motor de 125 cmc aveti nevoie de permis categoria B,altfel savarsiti infractiunea de conducere fara permis.Intradevar o motocicleta sau un scouter cu motor pana in 49 cmc se poate inregistra la primarie,doar ca trebuie sa urmati un curs de legislatie pentrua putea circula cu legal.Nu merita riscul pe care vi-l asumati.
Dar daca circul cu el doar la tara? Inregistrarea ca utilaj agricol este legala, deoarece sunt si tractoare cu numar galben. Si prin urmare daca il inregistrez ca utilaj agricol nu voi avea nici o problema. Nu?
Inregistrare masini
sv_alka
are un vw transporter inregistrat la primarie cu nr galbene.l_a oprit politia intre doua sate si i_a luat actele la masina si permisul.motivand ca nu e ... (vezi toată discuția)