are un vw transporter inregistrat la primarie cu nr galbene.l_a oprit politia intre doua sate si i_a luat actele la masina si permisul.motivand ca nu e inmatriculata masina.nu a iesit cu masina pe drumuri nationale.ce poate face?
În mod normal, acestea nu au voie să circule pe drumurile publice şi se disting prin capacitatea cilindrică foarte mică sau prin folosirea strictă pe drumuri ocolitoare din interiorul localităţilor unde sunt înregistrate de administraţia locală, primind plăcuţe de înmatriculare de culoare galbenă. În această categorie intră mopedele, tramvaiele, troleibuzele, maşinile şi utilajele autopropulsate utilizate în lucrări de construcţii, agricole, forestiere, anumite tipuri de tractoare, precum şi vehiculele cu tracţiune animală. Se incadreaza in una din conditiile de mai sus? In ce scop au fost eliberate numerele galbene?
cu masina cara lemne,strujeni.nu a iesit pe drum national.s
Radiere masina
georgiana sima
am urmatoarea problema:am o masina (o dacie)si vreau sa o inmatriculez pe comuna,sa circul cu ea doar in comuna unde locuiesc,doar ca cei de la primarie mi au ... (vezi toată discuția)