avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... radiere masina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

radiere masina

am urmatoarea problema:am o masina (o dacie)si vreau sa o inmatriculez pe comuna,sa circul cu ea doar in comuna unde locuiesc,doar ca cei de la primarie mi au spus ca asa ceva nu se poate,dar nu inteleg de ce ca am prieteni din alte comune care au putut.as vrea o baza legala daca ma poate ajuta cineva va rog mult.multumesc
Ultima modificare: Vineri, 7 Ianuarie 2011
georgiana sima, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 09:15, 8 Ianuarie 2011
In comuna circulati tot pe drumuri publice, deci din punctul meu de vedere o astfel de inmatriculare nu ar fi legala.
Se inregistreaza de catre consiliile locale, care tin si evidenta acestora, tramvaiele, troleibuzele, mopedele, masinile si utilajele autopropulsate utilizate in lucrari de constructii, agricole, forestiere, tractoarele care nu se supun inmatricularii, precum si vehiculele cu tractiune animala.
Nu mi se pare ca Dacia dumneavoastra s-ar incadra in enumerarea de mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea carutelor la primarie luticus luticus Este necesara inregistrarea carutelor la primarie pentru a circula pe drumurile publice ? (vezi toată discuția)
Radiere masina georgiana sima georgiana sima am urmatoarea problema:am o masina (o dacie)si vreau sa o inmatriculez pe comuna,sa circul cu ea doar in comuna unde locuiesc,doar ca cei de la primarie mi au ... (vezi toată discuția)
Circulatia tractoarelor si altor utilaje agricole pe drumurile publice costy71 costy71 Buna ziua . Sunt detinatorul unui tractor si al catorva utilaje agricole si as dori sa stiu daca pot circula cu acest tractor pe drumurile publice fara sa il ... (vezi toată discuția)