avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inregistrarea carutelor la primarie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inregistrarea carutelor la primarie

Este necesara inregistrarea carutelor la primarie pentru a circula pe drumurile publice ?
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 18:15, 6 Septembrie 2015
Da, potrivit codului rutier, art.14, alin 1
Art.14.
(1) Tramvaiele, troleibuzele, mopedele, masinile si utilajele autopropulsate utilizate în lucrari de constructii, agricole, forestiere, tractoarele care nu se supun înmatricularii, precum si vehiculele cu tractiune animala se înregistreaza de catre consiliile locale, care tin si evidenta acestora.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circulatia tractoarelor si altor utilaje agricole pe drumurile publice costy71 costy71 Buna ziua . Sunt detinatorul unui tractor si al catorva utilaje agricole si as dori sa stiu daca pot circula cu acest tractor pe drumurile publice fara sa il ... (vezi toată discuția)
Radiere masina georgiana sima georgiana sima am urmatoarea problema:am o masina (o dacie)si vreau sa o inmatriculez pe comuna,sa circul cu ea doar in comuna unde locuiesc,doar ca cei de la primarie mi au ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare primarie tractoras 14 cp. harpa ion harpa ion care este\" legea\"care imi da dreptul sa inregistrez un tractoras de 14cp. care dezvolta o viteza de 15km/ora,cu numere galbene la primaria comunei.Mentionez ... (vezi toată discuția)