avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cum poate recupera banii?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cum poate recupera banii?

O persoana i-a dat concubinului ei o suma de 40 de mii de euro.
Cu banii acestia concubinul a cumparat o casa (concubinul avea 40 de mii de euro si 40 i-au fost imprumutati de concubina)
El a pacalit-o pe concubina si a mint-o cu privire la destinatia banilor, ca sa nu cumpere ambii imobilul, in cote egale.

Acum el a parasit-o si refuza sa ii mai dea banii.
Ea nu a facut nici un act de imprumut pentru ca a avut incredere il el, fiind impreuna de 11 ani, deci in imposibilitate morala de a preconstitui un inscris.

Ce actiuni in judecata mai poate face ea pentru a-si recupera banii (mentionez ca a avut o cerere de pretentii respinsa)

multumesc
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 19:43, 14 Martie 2011
Daca are posibilitatea sa sustina si sa probeze acordarea sumei mentionate,poate formula plangere penala sub aspectul savarsirii infractiunii de inselaciune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune maria098 maria098 Buna ziua, as vrea sa stiu ce pot face din punct de vedere legal cu privire la un imprumut pe care l-am acordat si care nu mi s-a restituit. Mentionez ca nu ... (vezi toată discuția)
Recuperare imprumut maria.dinca maria.dinca am imprumutat acum un an si jumatate 1500 de euro unei persoane care m-a ajutat intr-o imprejurare si fata de care ma simteam obligata. de atunci ma tot duce ... (vezi toată discuția)
Bani imprumutati razz. razz. daca am dat o suma de bani fara nicio chitanta iar acesta refuza sa mii innapoieza pot sa-i mai recuperez? (vezi toată discuția)