avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... actiune in granituire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

actiune in granituire

sunt in judecata cu vecunul de 8 luni cu stabilirea liniei de hotar dintre cele dou proprietati invecinate. problema mea ar fi ca vecinul a inceput lucrarile de construire fara a poseda autorizatie de construire,pentru acest motiv am cerut instantei oprirea lucrarilor de construire prin ordonanta prezidentiala.vecinul a obtinut in mod abuziv intre timp autorizatie de construire dupa o luna de la inceperi a litigiului cu hotarul . mentionez faptul ca nici nu a respectat proiectul tecnic.instanta a respins ordonanta prin motiv ca are autorizatie de construire. in momentul de fata este si o casa pe terenul aflat in litigiu pe timpul emiteri autorizatiei de construire.va rog sa mi dati raspuns unde pot sa caut dreptatea in situatia mea. multumesc.

Alte discuții în legătură

Actiune in granituire loriente loriente sunt in judecata cu vecunul de 8 luni cu stabilirea liniei de hotar dintre cele dou proprietati invecinate. problema mea ar fi ca vecinul a inceput lucrarile ... (vezi toată discuția)
Locuinta cumparata fara acte alin-m alin-m Am cumparat in 2009 o casa pentru care proprietarul avea autorizatie de constructie din 2004 neprelungita dar nu si receptie, deci nu era intabulata. In acte ... (vezi toată discuția)
In ce conditii pot anula o autorizatie de constructie? bysnis bysnis In ce conditii pot anula o autorizatie de constructie? Din cate stiu se poate anula atunci cand nu se respecta codul civil, sau nu exista test de insorire ... (vezi toată discuția)