avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... reziliere contract telefonie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

reziliere contract telefonie

Buna ziua!
Cum pot rezilia un contract orange prelungit cu acord verbal?
Situatia este urmatoarea>
In aprilie 2010 am sunat la [EDITAT] pentru rezilierea contractului, m-au vrajit cu un abonament despre care mi-au comunicat beneficiile si eu am acceptat.
Mentionez ca nu mi-a fost transmis noul contract pe suport de hartie, ori vreun act aditional la contractul initial. In momentul de fata eu nu detin nici un act actualizat privitor serviciile [EDITAT].
Acum am sunat la ei pentru reziliere si imi spun ca nu se poate ca trebuie sa platesc contravaloarea abonamentelor pana in aprilie 2012!!!!

Ce pot face pentru a rezilia contractul?

Va multumesc!

Ultima modificare: Marți, 15 Martie 2011
ContSters20980, utilizator

Alte discuții în legătură

Reziliere abonament - suspendarea abonamentului chiar daca facturile au fost achitate in termen mm_adina mm_adina Buna seara, Va rog sa ma ajutati. In 2011 mi-am portat nr de telefon de la Vodafone la Orange. In Aprilie 2013 am semnat un act aditional prin care am ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract orange romania Robert Marian Robert Marian Dragi colegi ma puteti ajuta sa imi intocmesc o cerere cu suport juridic pe care sa o depun la Orange Romania si sa imi reziliez contractul cu ei. Pe scurt, in ... (vezi toată discuția)
Abonament orange scorpyo04 scorpyo04 Buna ziua , Recent am efectuat preluarea unui abonament orange care o avea pe bunica mea ca titular fara a beneficia de telefoane cu preturi speciale nici ... (vezi toată discuția)