Buna seara, este prima data cand am depus revisalul online, si am observat ca la contractul de munca din 2008 am gresit data inceperii activitatii , am trecut 2007.
La mine in revisal este bine, pt ca am avut probleme cu calculatorul in 2009, am pierdut revisalul completat, l-am descarcat din nou, l-am completat si am completat bine inep acitv in 2008.Acuma cum ar trebui sa recific greseala de la ITM, daca la mine este bine?
As mai avea o problema legat de concediu medical , in ce ct este CM suportat de FNUASS?Mie de ex Saga mi-l pune in 4311, dar la sf de luna nu pot sa-mi dau seama cat am de recuperat de la sanatate.
Da, asa este faci corectie si trimiti revisalul la ITM.
Legat de concediu medical si eu as vrea sa stiu contul in care se afla suma suportata de FNUASS. Si eu lucrez cu Saga si mi-l pune in 4311.
Eventual daca ati scrie o monografie ar fi bine venita pt toti.
Sa aveti o zi frumoasa de primavara.
Note contabile salarii
anyaa
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca nota contabila 423=421 este gresita.Daca da, cum trebuie facuta nota contabila pentru un concediu medical.
Va multumesc. (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.