avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Revisal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Revisal

Buna seara, este prima data cand am depus revisalul online, si am observat ca la contractul de munca din 2008 am gresit data inceperii activitatii , am trecut 2007.
La mine in revisal este bine, pt ca am avut probleme cu calculatorul in 2009, am pierdut revisalul completat, l-am descarcat din nou, l-am completat si am completat bine inep acitv in 2008.Acuma cum ar trebui sa recific greseala de la ITM, daca la mine este bine?
As mai avea o problema legat de concediu medical , in ce ct este CM suportat de FNUASS?Mie de ex Saga mi-l pune in 4311, dar la sf de luna nu pot sa-mi dau seama cat am de recuperat de la sanatate.
Cel mai recent răspuns: DOAR_NOI , utilizator 20:56, 16 Martie 2011
t.simona a scris:

Atunci contul pe care- l aveti dvoastra in planul de conturi pt acest fond.


Saga mi-l pune pe 4311
Atunci 4311 = 423 cu suma reprezentind indemnizatie concediu de boala suportat din fond.
pentru utilizatorul niko 94...in privinta corectarii erorii din revisal am procedat astfel...am trimis notificare prin e-mail catre ITM din judetul de care apartin, in care am explicat eroarea; ITM a trimis catre Team Net International Bucuresti ( producatorii Revisal, tel.0213116629) acceptul de a efectua corectia erorii sesizate de mine ca angajator si in cateva zile inregistrarea a fost corectata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Note contabile salarii anyaa anyaa Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca nota contabila 423=421 este gresita.Daca da, cum trebuie facuta nota contabila pentru un concediu medical. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Note contabile inreg.eronat krika8712 krika8712 Buna ziua, Am urmatoarea situatie careia nu stiu cum sa o dau de cap. In anul 2007 am avut concedii medicale iar nota contabila am inregistrat-o asa 4311=423 ... (vezi toată discuția)
Accident de munca carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Cum se plateste un accident de munca ? Stiu ca exista acel fond special la care se contribuie in fiecare luna - dar n am mai avut pana acum de a ... (vezi toată discuția)