avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cartea funciara poate refuza inscrierea prestatiei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cartea funciara poate refuza inscrierea prestatiei tabulare irevocabile?

E in spiritul legii ca juristul Cartii Funciare sa refuze inscrierea dreptului de proprietate pe baza unei sentinte definitive si irevocabile de prestatie tabulara? Motivul - sentinta de ridicare a ipotecii bancii (cu care s-a castigat prestatia) este numai definitiva si executorie, dar nu si irevocabila? Multumesc

Alte discuții în legătură

Prestatie tabulara Ioanarp Ioanarp Buna! Ce presupune faptul ca esti parat intr-un proces care are ca obiect prestatie tabulara? Si in ce consta aceasta procedura? Ce ar putea contine o ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez ? atomol atomol In extrasul de carte funciara am o sarcina pe care vreau sa o radiez .Este vorba de o plangere penala urmata de un proces penal care s-a judecat . Am sentinta ... (vezi toată discuția)
Intabularea dreptului de proprietate in baza unei hotararii judecatoresti Nicuovi Nicuovi Referitor la intrebarea mea,detin o hotarire judecatoreasca definitiva si irevocabila pentru intabularea dreptului de proprietate (prestatie tabulara) In urma ... (vezi toată discuția)