avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1349 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act aditional target zilnic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act aditional target zilnic

Buna seara!

Va rog sa ma ajutati cu o formulare pentru un act aditional prin care sa se stabileasca target zilnic de X polite de asigurare, deoarece conducerea societatii a decis ca in functie de respecatarea acestui target depinde statutul de angajat al societatii.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 11:03, 16 Martie 2011
[ link extern ]


ACT ADITIONAL Nr. ………



La contractul individual de munca incheiat si inregistrat sub nr. …………. / ………….. in registrul general de evidenta a salariatilor.



Incheiat astazi, …………………., intre:
Angajator – persoana juridica / fizica ……………………………………………….., cu sediul / domiciliul in ……………….., inregistrata la registrul comertului / autoritatile administratiei publice din ………….. sub nr. ….. / ……… / .…. cod fiscal ……..………, telefon ……………., reprezentata legal prin ………………………………., in calitate de ………………………………..,
Si
Salariatul / salariata – domnul / doamna ………………………………………………….., domiciliat / domiciliata in localitatea …………………………….., str. ………………………...
…………………………, nr. ………., judetul ………………., posesor / posesoare al / a buletinului / cartii de identitate / pasaportul seria ……… nr. …….……… eliberat / eliberata de …………………………., la data de …………………, CNP …………………………………. permis de munca seria …………….., nr. …………………… din data de ……………………. .

In temeiul art. 17 (4) coroborat cu art. 41 (1) din Legea nr. 53 / 2003, partile
HOTARASC:

1. Se modifica elementul ……………………………… al contractului individual de munca si va avea urmatoarele prevederi: ………………………………………………

………………………………………………………………………………………………
………………………………………………………………………………………………

1. Se modifica elementul ……………………………… al contractului individual de munca si va avea urmatoarele prevederi: ………………………………………………

………………………………………………………………………………………………
………………………………………………………………………………………………

1. Se modifica elementul ……………………………… al contractului individual de munca si va avea urmatoarele prevederi: ………………………………………………

………………………………………………………………………………………………
………………………………………………………………………………………………
Prezentul act additional a fost incheiat in 2 exemplare, cate un exemplar pentru fiecare parte, urmand sa – si produca efectele incepand cu data de ………………….. .




ANGAJATOR, ANGAJAT,

Daca in anumite domenii se poate calcula o norma tehnica care sa fie impusa a fi realizata de salariat, sunt curios cum calculati numarul minim si maxim de polite ce pot fi incheiate zilnic. Daca in primul caz angajatorul pune la dispozitia angajatului toate instrumentele de care are nevoie sa-si exercite activitatea, inclusiv portofoliul de comenzi, in cazul dv. ce ii puneti la dispozitie salariatului in afara de spatiul geografic? Nu trebuie uitat ca oricat de bine ar fi intentionat angajatul dv. este la mana cetateanului care, sa recunoastem, este reticient la asemenea "afacere". Asta nu inseamna ca nu trebuie sa indeplineasca anumite criterii de performanta. Intreb toate astea pentru a-mi imagina cum va arata actul aditional solicitat de dv.
Ar trebui sa scrie ceva de genul: incepand cu data de .... salariatul are obligatia sa realizeze targetul zilnic de X polite. si sa aduc atingere si aspura faptului ca acest lucru este important pentru a-si mentine calitatea de angajat al societatii. ma puteti ajuta cu o idee de text mai complex formulata?
Nu m-ati inteles. Ce sta la baza nr. de polite impuse, cum s-a ajuns la acel numar?
Nu-mi dau seama cum puteti impune un nr. de contracte zilnice (nici macar lunare, trim, sem., sau anuale) stiind ca aceste rezultate nu depind de capacitatea lor, viitorii clienti fiind atrasi de prestigiul, rezultatele si prestarile acordate clientilor de institutia dv. dar mai cu seama de puterea de ccumparare a fiecaruiai si cum la noi este redusa si contractele de asigurari vor fi putine.
target zilnic de X polite de asigurare
conducerea societatii a decis#-o

Nu e indeajuns de clar?...:(
Romania...:hammer:
Poate ar trebui sa fie intrebata conducere respectiva si numerele de la loto de saptamana asta sau ziua cand iesim din criza.:(
Guvernul va muri de invidie...:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional la contractul de munca determinat enache_carmenutza enache_carmenutza :(Buna ziua, unde pot vedea un exemplu de act aditional pentru prelungirea contractului individual de munca? (vezi toată discuția)
Model act aditional la contract pentru plata cu ora draganmariana draganmariana Va rog sa-mi trimiteti un model de act aditional la contractul individual pentru plata cu ora.:\"> Astept urgent, si va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Act aditional sau decizie ptr cumul de functii ioana2122 ioana2122 Buna!!!La mine la servici aveam ptr mediu un inginer ecolog care acum este in concediu de maternitate.Una dintre economistele noastre a facut curs de ... (vezi toată discuția)