avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... autorizatie imprezmuire teren extravilan?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

autorizatie imprezmuire teren extravilan?

Buna ziua,

De curand am reusit sa cumpar niste teren extravilan (fanete) de 5000 mp si as dori sa-mi imprejmuiesc ~1200 mp cu spalieri bagati in pamant si plasa de sarma. Pentru acest tip de imprejmuire imi trebuie autorizatie de la primarie? Printre topografii pe care i-am intrebat unii zic ca da altii ca nu.
Stiu ca nu am voie sa contruiesc pe teren extravilan dar un gard unde nici macar nu folosesc beton trebuie autorizat? :O
Ultima modificare: Marți, 15 Martie 2011
tudor_mtp, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am imprejmuit un teren cu plasa de sârmă și stâlpi ... Razvantog Razvantog Bună ziua! Am imprejmuit un teren cu plasa de sârmă și stâlpi băgați doar in pământ iar vecinul imi face plângere la primărie ca nu am dreptul sa ... (vezi toată discuția)
Gardul provizoriu este ilegal? Marcela Emilia Marcela Emilia Buna ziua! Am cumparat un teren intravilan,avem toate autorizatiile,am construit o casa(inca nu este gata).am imprejmuit terenul cu spalieri din beton,bagati ... (vezi toată discuția)
Imprejmuire teren extravilan fara autorizatie de constructie .buna ziua ! am in proprietate un teren extravilan arabil cu cadastru ... ciucurelrebel ciucurelrebel Buna ziua ! Am in proprietate un teren extravilan arabil cu cadastru , intabulare si toate cele , pe care doresc sa-l imprejmuiesc . Am inteles ca Legea 50 ... (vezi toată discuția)