avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Gardul provizoriu este ilegal?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Gardul provizoriu este ilegal?

Buna ziua! Am cumparat un teren intravilan,avem toate autorizatiile,am construit o casa(inca nu este gata).am imprejmuit terenul cu spalieri din beton,bagati in pamant si cu plasa impletita de sarma.avem proiect si aprobare pt gard zidit,din beton cu panouri din fier forjat. Vecinul de langa noi,fiind mai sus,si a sprijinit de gardul facut de noi, boltari din beton pt a si ridica terenul si a indrepta. Terenul este in panta,boltarii lui imping stalpii nostri si cad. Am facut sesizare la politia locala care au zis ca nu au ce sa i faca pt ca gardul nostru nu este conform si daca il amendeaza si face contestatie ne pot amenda pe noi ca gardul nostru este ilegal. Au dreptate?
Ultima modificare: Vineri, 4 Octombrie 2024
Marcela Emilia, utilizator
Cel mai recent răspuns: dlVictor , utilizator 21:13, 4 Octombrie 2024
Buna. Acum ceva timp, am trecut prin dilema asta cu gardurile/imprejmuire perimetrala, si da cam orice gard (cu exceptia celor vii din arbusti/plante si cel mobil care se pune la proteste) este ilegal daca nu are autorizatie de constructie. Deci teoretic si daca bagi niste araci de vie in pamant si le pui o plasa de umbrire, daca nu are autorizatie, tot ilegal este. Mare atentie ca amenzile pot fi mari si lumea este rea.
Ultima modificare: Vineri, 4 Octombrie 2024
dlVictor, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O hartuire permanentă vizind intimitatea in curte( piedici la ... Pricop cRISTINA Pricop cRISTINA O hartuire permanentă vizind intimitatea in curte( piedici la ridicarea unui gard, vecinul care doreste să vadă tot ce fac privind pur si simplu la mine in ... (vezi toată discuția)
gard si autorizari ioanandrei ioanandrei Va rog, 1. construirea unui gard format din stilpi din teava rotunda metalica si panouri de sirma , necesita autorizatie de constructie ?( stilpii vor fi ... (vezi toată discuția)
Acte necesare constructie gard Iulian.t Iulian.t Buna ziua. Pentru a construi gard stiu ca e necesara a.c. parcela nu a mai fost imprejmuita si nu am alte garduri langa. Ce acte sunt necesare ... (vezi toată discuția)