avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii salariile compensatorii intra in calcul somaj
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

salariile compensatorii intra in calcul somaj

Buna ziua. Sotul meu a fost concediat (concediere colectiva pt inchiderea punctului de lucru) in 3.11.2010 si a primit salarii compensatorii pentru care s au retinut si virat toate obligatiile fiscale, dupa care si a depus actele pt somaj, ieri a primit decizia de stabilire a ajutorului de somaj si li s a spus ca nu s-au luat in calcul si salariile compensatorii fara sa fie motivata legal decizia respectiva,dar colegii lui care si au depus actele dupa 1 ianuarie 2011 au beneficiat de acele salarii in calcul ajutor somaj
Ce e de facut?

Alte discuții în legătură

Retinere contributii ajutor de concediere legally brunette legally brunette Buna ziua! In cazul ajutorului de concediere acordat la concediere individuala pt motive care nu tin de persoana salariatului, angajatorul are dreptul de a ... (vezi toată discuția)
Concediu copil nedelcumadalina nedelcumadalina buna ziua, sunt in concediu crestere copil pana la data de 17 ianuarie 2014. firma la care am lucrat urmeaza sa inchida punctul de lucru din oras pe data de ... (vezi toată discuția)
Din bonusul primit la disponibilizare s-a retinut contributia la somaj iar eu am primit indemnizatie. ulterior a trebuit sa restitui indemnizatia, este corect? const_57 const_57 Buna seara, In 2011 am fost disponibilizat cu un bonus in cuantum......f. mare. Pe fluturas suma este trecuta ca prima de fidelitate si este componenta a ... (vezi toată discuția)