administratorul de bloc ar trebui sa aiba un program fix cu proprietarii? cate ore, zile pe luna trebuie sa lucreze? eu stiam ca ar trebui sa aiba o zi fixa pe saptamana ptr incasat banii si ptr rezolvarea eventualelor probleme.....puteti sa imi raspundeti, va rog?
Treaba asta o stabiliti in Adunarea Generala, ca doar il platiti pentru munca asta. In principiu programul il stabiliti de comun acord, dar dupa cum va spuneam nu administratorul face regulile ci Adunarea Generala.
pai s-a stabilit de catre administrator o singura data pe luna. sunt f multi oameni in varsta, pensionari, si din aceasta cauza a stabilit o singura data...insa, daca nu pot ajunge in acea zi sa achit eu trebuie sa sun administratorul sa ma duc la el la usa....nu e oarecum ciudat? nu are obligatia sa aiba un program fix?
Puteti sa cereti contul bancar al asociatiei si sa platiti prin banca, daca nu are un program saptamanal de plata.
Si daca nu are acest program de ce va faceti scrupule in a-l deranja la usa?
Comitetul executiv stabileste programul administratorului, asa cum s-a raspuns mai sus. Dar sa nu confundam activitatea de casier cu cea de administrare. Un administrator care face si incasari trebuie sa aiba un program clar si regulat de incasaei in functie de marimea asociatiei. La noi in asociatie se fac incasari zilnic de luni pana sambata intre ora 9 si 11, iar lunea si miecurea si intre 17 si 19.
Dar administratorul are multe alte probleme de rezolvat, de la evidenta conatbila la citirea apometrelor, la supravegherea lucrarilor, facturare, plati catre furnizori.. pana la interventiile la avarii care nu intreaba pe nimeni de program. Asa ca administratorul are program 24 din 24 si 7X7.
Program incasari
cristeacb
Buna ziua,
Doresc sa stiu cum pot rezolva problema programului de lucru de la asociatia de proprietari. Mentionez ca de 2 le rog insistent pe d-nele de la ... (vezi toată discuția)