avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Modificare societate din neplatitor de TVA in platitor ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Modificare societate din neplatitor de TVA in platitor de TVA

Avocata care s-a ocupat de infiintarea societatii a inregistrat-o ca neplatitoare de tva. Este necesar ca aceasta societate sa fie platitoare de tva. Cum fac ca sa modific acest aspect? Ea imi spune ca trebuie sa completez declaratia 010 la Finante Publice, dupa care trebuie sa mearga ea din nou la Reg Com si sa scoata un alt CUI, ceea ce mi se pare total aiurea. Stiu ca trebuie sa completez declaratia 010, dar nu stiam nimic de scoaterea unui nou CUI... Ma puteti ajuta? Ce trebuie sa fac? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 19:13, 2 Iunie 2008
Completezi declaratia 010 cu optiunea platitor de TVA. Nu mai mergi la ORC sa scoti un alt CUI. De la Afp ti se va elibera un CIF. Succes.
Multumesc mult,ghola!
:offtopic:
Cu multa placere. Daca ai probleme scrie si te voi indruma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie 010 firma nou infiintata Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Firma infiintata in februarie 2012, va avea salariati incepand cu 01 aprilie 2012. In decl. 010 initiala, in termen de 30 zile de la infiintare ... (vezi toată discuția)
Firma noua, declaratia 010 (help) ElenaComanescu ElenaComanescu Buna ziua, Am infiintat de curand un SRL-D si am intrebat la Adm.financiara ce sa depun si mi-a zis 010 si 100 si sa angajez 2 persoane in 60 de zile ... (vezi toată discuția)
Declaratii infiintare srl Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce formulare trebuie sa depun la Administratia financiara, dupa ce am obtinut CUI-ul de la Reg. Com.avand in vedere ca vreau ... (vezi toată discuția)