Buna ziua,am si eu o intrebare,ma deranjeaza cineva pe telefonul meu fix,m a sunat de citeva ori spunind ca are o relatie cu sotul meu care neaga acest lucru ,am numarul respectiv,pot sa dau in judecata???ce pot face? si daca totusi are dreptate?
e posibil ca mai degraba sa fi avut o relatie cu sotul dvs decat sa aiba in prezent. daca s-ar bucura in continuare de compania sotului dvs, nu ar face asta.
daca aveti o relatie buna cu sotul dvs, sunt de parere sa nu luati in seama astfel de sicane.
o puteti actiona in judecata pt calomnie si cere ceva daune morale, nu stiu insa daca merita efortul
Buna seara dna.Ana.Nu ascultati toate ineptiile spuse de o necunoscuta la telefon.Aveti incredere in dvs.si in sot.Este posibil sa fie o femeie ( fosta )cum remarca gi_jane2 care din gelozie sa va streseze.Nu luati in seama aceste tlf.mai mult, atunci cind recunoasteti numarul,ignorati-o.Pastrati-va casnicia neintinata,de certuri inutile :luck:
De acord cu Silvanaa90, atat doar ca daca va suna pe telefonul fix nu stti cand suna daca e ea la telefon. Oricum ignorati. Daca va cunoasteti sotul bine si chiar daca a fost ceva cu respectiva, tot la dvs.s-a intors. Cred ca respectiva a fost ranita in amorul propriu si parasita in favoarea dvs. Puteti analiza si comportarea sotului dvs din ultimul timp iar daca a fost mai afectoasa ca deobicei, atunci se simte vinovat. Totusifamilia este mai importanta, Dar fiti pe faza pe viitor si poate mai afectuasa cu dansul. Dvs.veti fi in castig.
Situatie deosebita
cvlad
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare. De catva timp prietena mea s-a mutat la mine, bineinteles i-am dat cheia de la apartament. Azi am ... (vezi toată discuția)
Violenta in familie
Adrinuta
Buna ziua,
Am 43 de ani si doi baieti in varsta de 10 si 13 ani. Sunt casatorita de 18 ani, iar in ultimii 5 ani relatia cu sotul meu a devenit una abuziva, ... (vezi toată discuția)