avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... despre PFA - pot incasa si sumele incasate de un ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

despre PFA - pot incasa si sumele incasate de un reprezentant?

Eu imi infiintez acum un PFA ca sa pot incasa banii dintr-un MLM . As dori sa va intreb: daca eu pe acest PFA pot sa incasez si banii la un reprezentant de al meu ( inscris in reteaua mea)? Daca se poate ce acte trebuie facute ca acest lucru sa fie legal? Si de asemenea cum pot plati sanatatea si pensia pentru aceasta persoana?
Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 17 Martie 2011
ContSters20980, utilizator

Alte discuții în legătură

Modalitatea legala de colaborare si plata in sistem mlm hunedoreanul hunedoreanul Buna ziua tuturor, Doresc sa aflu care este modalitatea legala de colaborare si plata a uni colaborator in sistem MLM. Unele companii care au un astfel de ... (vezi toată discuția)
Pfa-pensie invaliditate gr.iii horenciuc valentina horenciuc valentina Sunt pensionara gradul.III.Luna trecuta mi-am deschis un pfa cu activitate:administrator asociatie.Am intrebat mai demult pe forum si mi s-a raspuns cu pot ... (vezi toată discuția)
Pfa - dubla cotizare? Villy1liv Villy1liv Villy1liv Villy1liv Buna seara tuturor! As dori sa va adresez cateva intrebari: 1. O persoana fizica autorizata salariata a unei societati comerciale plateste darile catre stat ... (vezi toată discuția)