Sunt pensionara gradul.III.Luna trecuta mi-am deschis un pfa cu activitate:administrator asociatie.Am intrebat mai demult pe forum si mi s-a raspuns cu pot deschide un pfa in aceasta situatie.Astazi insa am gasit o intrebare asemanatoare si cineva a raspuns ca nu este voie sa-ti deschizi pfa daca esti la pensie de invaliditate gr.III .Sa-mi spuna cineva care este adevarul pentru ca deja m-am inscris si la casa de sanatate , am platit si infiintarea, trebuie sa platesc sanatatea si din urma, asa ca daca nu trebuia sa o deschis, cineva m-a dus in eroare.Va multumesc.
Infiintarea autorizarea la registrul comertului nu are legatura cu celelalte legi(speciale) care v-ar interzice acest lucru. Ar fi de datoria d-voastra sa verificati daca sunteti incompatibila sau nu! Din p.d.d.v. al registrului comertului cu actele cerute era in regula. Nu au obligatia sa verifice daca sunteti incompatibila si cu legea pensiilor de exemplu.Si dupa cate imi amintesc, dar o sa verific s-ar putea sa fiti incompatibila. Revin cu precizari!
Beneficii pfa
iuly_muzzy
Buna ziua. Am si eu o nelamurire. Acum un an mi-am infiintat un pfa si mi-am deschis un magazin la care lucrez si acum. Contributiile sociale mi le-am platit ... (vezi toată discuția)