avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... pfa-pensie invaliditate gr.III
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

pfa-pensie invaliditate gr.III

Sunt pensionara gradul.III.Luna trecuta mi-am deschis un pfa cu activitate:administrator asociatie.Am intrebat mai demult pe forum si mi s-a raspuns cu pot deschide un pfa in aceasta situatie.Astazi insa am gasit o intrebare asemanatoare si cineva a raspuns ca nu este voie sa-ti deschizi pfa daca esti la pensie de invaliditate gr.III .Sa-mi spuna cineva care este adevarul pentru ca deja m-am inscris si la casa de sanatate , am platit si infiintarea, trebuie sa platesc sanatatea si din urma, asa ca daca nu trebuia sa o deschis, cineva m-a dus in eroare.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters202274 , utilizator 16:05, 7 Mai 2011
v-au raspun bine.puteti sa va deschide-ti un pfa . Daca erau probleme va opreau din demararea demersurilor pe care le-ati facur deja .Succes.
Multumesc mult.M-am mai linistit putin, pentru ca deja intrasem in panica.
nici o panica .

:)
Infiintarea autorizarea la registrul comertului nu are legatura cu celelalte legi(speciale) care v-ar interzice acest lucru. Ar fi de datoria d-voastra sa verificati daca sunteti incompatibila sau nu! Din p.d.d.v. al registrului comertului cu actele cerute era in regula. Nu au obligatia sa verifice daca sunteti incompatibila si cu legea pensiilor de exemplu.Si dupa cate imi amintesc, dar o sa verific s-ar putea sa fiti incompatibila. Revin cu precizari!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - persoana cu handicap andrei12345 andrei12345 Buna ziua! Doresc sa devin persoana fizica autorizata pentru o mica afacere si am grad de handicap II [accentuat]. Am inteles ca in caz ca m-as angaja taxele ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat Any35 Any35 Bună ziua! Vreau să-mi deschid un pfa pentru a închiria un spațiu într-un salon, pentru manichiura. M-am înregistrat la Registrul comerțului și ... (vezi toată discuția)
Beneficii pfa iuly_muzzy iuly_muzzy Buna ziua. Am si eu o nelamurire. Acum un an mi-am infiintat un pfa si mi-am deschis un magazin la care lucrez si acum. Contributiile sociale mi le-am platit ... (vezi toată discuția)