avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

am divortat in 2008..acuma dupa aproape 3 ani ea a facut cerere de anulare a hotararii de divort
instanta a acceptat deoarece nu era semnata de judecator pe toate paginile
este posibil asa ceva????
Ultima modificare: Joi, 17 Martie 2011
catalin74, utilizator
Cel mai recent răspuns: catalin74 , utilizator 18:57, 17 Martie 2011
Din pacate, da...sentinta nesemnata de catre judecator, sau decizia nesemnata de catre unul din judecatori este nula.
Acestea sunt prevederile codului de procedura civila.
ea a fost semnata si stampilata
dar nu a fost pe toate foile
ce pot face eu acuma in urma unei greseli a judecatorului???
stau inca insurat pana se gaseste un judecator care nu doarme in sala si in decizii
Ultima modificare: Joi, 17 Martie 2011
catalin74, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort si incredintare minor catalin74 catalin74 BUNA ZIUA..Eu sant in divort de 3 ani cu sotia mea cu care am un baietel de 9 ani. initial ea a fost de acord cu divortul si ca baiatul sa ramana cu mine in ... (vezi toată discuția)
Decizie civilă dată în recurs nesemnată de președinte și nici de judecători viktorV viktorV Bună dimineața ! Stimați forumiști, ce efecte juridice are o decizie civilă dată în recurs, nesemnată de președinte, nici de judecători nici de ... (vezi toată discuția)
Sentinþã civilã fãrã semnãtura judecãtorilor BEJENARU PETRU BEJENARU PETRU Insistent rog colegii de pe forum sa-mi elucideze urmatoarele probleme: - o sentinta civila com unicata partilor nu trebuie sa fie semnata de judecatorii ... (vezi toată discuția)