avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Frauda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Frauda

Buna ziua,
Am cumparat in urma cu cateva zile un produs de pe un site de licitatii din romania. Persoana respectiva a trimis produsul, dar cand l-am primit nu functiona. El spune ca functionat inainte sa il trimita. Pot face ceva pentru a-mi recupera banii inapoi daca vanzatorul nu doreste sa imi dea banii inapoi?
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: mariusts , utilizator 19:28, 18 Martie 2011
actiune in instanta pentru restituirea pretului, plangere la Oficiul pt.protectai consumatorului si vezi contractul de garantie al bunului.
Va multumesc pentru raspuns. Produsul nu l-am cumparat de la un magazin, l-am cumparat de pe un site de licitatii de la o persoana fizica, care nu are firma. Nu am primit nici factura pe el nici garantie. L-am primit prin posta iar cand am deschis am observat ca nu merge. Am numele expeditorului. Cam ce m-ati sfatui sa fac?
Initial incercati solutionarea amiabila direct cu persoana fizica
Daca valoarea produsului este apreciabila,si nu se poate solutiona direct,formulati plangere la politie impotriva persoanei fizice cunoscute
Am incercat sa rezolv aceasta problema pe cale amiabila, dar nu se poate. Persoana de la care am cumparat a spus ca produsul functiona cand l-a trimis. Daca fac plangere la politie nu v-a fi cuvantul meu impotriva cuvantului lui? El spune ca functiona, dar cand l-am primit nu functiona.
Ma intereseaza daca am vreo sansa de a-mi recupera suma platita daca depun plangere la politie.

Alte discuții în legătură

Vanzare produs online TincaToniF90 TincaToniF90 Buna! Am vandut un produs pe un site de licitatii online,in valoare de 70 de lei,este un echipament care ruteaza accesul la internet. Ideea este ca cel caruia ... (vezi toată discuția)
Am fost inselat un om simplu un om simplu Buna, Am cumparat un frigider second hand de la o persoana care se ocupa cu asa ceva cu suma de 350 ron iar persoana respectiva mi-a promis ca in pretul asta ... (vezi toată discuția)
Tzeapa. ajutati-ma va rog !! andreea9_0 andreea9_0 Buna ziua. un var de al meu a dat teapa pe [Editat], sa va dau amanunte. 1. trebuia sa ii trimita cuiva din timisoara prin posta romana, o geanta de 30ron si ... (vezi toată discuția)