Buna,
Am cumparat un frigider second hand de la o persoana care se ocupa cu asa ceva cu suma de 350 ron iar persoana respectiva mi-a promis ca in pretul asta am si 2 ani garantie.Problema este ca din prima clipa frigiderul nu decupla si avea un zgomot ciudat fapt care i l-am relatat a doua zi spunandu-mi ca o sa-mi dea alutul sau banii inapoi.De 2 saptamani tot ma duce cu presul si a spus sa-l duc inapoi dar pierd 50 ron ca asa e viata mai si pierzi dar eu am pierdut cred 100 de ron numai pe curent acel frigider mergand incontinuu dar mai vreau sa spun ca nu mi-a dat nici o factura,chitanta nimic dar eu am 4 martori
.Cui sa ma adresez sa-mi recuperez toti banii?politie,parchet?Va multumesc
In situatia in care ati acceptat de la bun inceput sa achizitionat un produs in sistem second hand si fara documente,este dificil a recupera suma avansata
Incercati amiabil sa solutionati situatia explicand direct celui de la care ati inteles sa achizitionati produsul ca nu functioneaza si sa il schimbe
In situatia in care acesta refuza solutionarea amiabila,puteti formula plangere la politie, in care sa indicati concret circumstantele in care a avut loc achizitia,refuzul de eliberare documente si existenta de martori ,pe care sa ii nominalizati distinct pentru a putea fi audiati
Persoana respectiva era angajata a unei societati sau v-ati inteles cu o persoana privata ?
Daca este persoana privata,in ce conditii v-ar fi putut asigura garantia ?
Exista vreun act intre dvs.si acea persoana ?
Pagubit
cusmanm
Am fost/sunt pagubit de o firma de intermedieri auto. Cunoscand de cca 3 ani persoana respectiva, am avut incredere in a-i achita 8000 RON, contravaloarea ... (vezi toată discuția)