avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ajutor recuperare bani imprumutati!!!!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ajutor recuperare bani imprumutati!!!!

AS avea un ajutor privind problema mea. A am avut o relatie de concubinaj cu un barbat timp de 4 ani, iar el si-a achizitionat o masina second hand dar pentru taxa de inscriere de 5600 ron l-am imprumutat eu si cu fiica mea.Ea i-a dat 2500 ron iar eu restul.Ei i-a restituit banii in mai multe rate dar mie urma sa mi-i dea dupa recuperarea taxei auto castigate in instanta. Intre timp am rupt relatia,mi-a promis ca imi da banii dar acum refuza sa mi-i dea.Mentionez ca nu am nici un act semnat,doar martori indirecti, sa zic asa fiica mea si alte persoane care stiu de tranzactia noastra. As vrea sa stiu daca am vreo sansa in instanta, daca rudele sunt admise ca martori.Inregistrarea audio cu telefonul in care spune ca nu imi da banii este admisa proba in instanta?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:48, 11 Mai 2015
Atentie sporita ca aveti un termen limita in care puteti sa solicitati recuperarea sumei
Daca au trecut 3 ani,nu mai aveti acest drept
Nu cred ca se a admite proba cu martori, aceasta se admite in conditiile prev.de art. 309 NCPC, pe de alta parte,tebuie sa aveti in vedere termenul de 3 ani ptr.recuperarea pe cale juridica a sumei imprumutate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani împrumutați acghenea acghenea Soția mea a împrumutat o ruda cu o suma destul de mare pe încredere. Fără contract sau ceva scris la mână. Cand a început sa ii ceară din bani ... (vezi toată discuția)
Recuperare imprumut persoana fizica coneofcold coneofcold RECUPERARE IMPRUMUT PERSOANA FIZICA La inceputul acestui an am imprumutat o fosta iubita cu o suma de bani semnificativa (as spune chiar mare) de care avea ... (vezi toată discuția)
Concubinaj - cum recuperez suma imprumutata? eunice77 eunice77 Buna, Ma poate ajuta cineva si pe mine? Am locuit impreuna cu un barbat 5 ani, la un moment dat i-am imprumutat 6000 lei dar fara martori. Acum ne-am ... (vezi toată discuția)