Am fost/sunt pagubit de o firma de intermedieri auto. Cunoscand de cca 3 ani persoana respectiva, am avut incredere in a-i achita 8000 RON, contravaloarea serviciilor si taxa de prima inmatriculare - in valoare de 7450 RON - pentru a-mi inmatricula o masina second hand. Pentru suma de bani pe care i-am dat-o, nu am primit chitanta....am doar martori ca i-am dat banii (in noiembrie 2009). Eu deja m-am adresat unui avocat, i-am actionat in instanta si am primit deja citatie pentru data de 16 Iunie 2010.
INTREBARE: ma pot adresa, in momentul de fata, OPC ? si daca DA, ce s-ar intampla cu aceasta firma. Vor mai avea ocazia sa "pagubeasca" si alte persoane sau nu ?
Fara documente care sa sustina afirmatile dvs,nu se justifica si autoritatea OPCnu primeste sesizari .
Daca a-ti demarat solutionare in instanta,asteptati solutia
Cu regret,aveti dreptate
Auto second hand a fost achizitionata de la firma de intermedieri auto?
Daca raspunsul este pozitiv,inseamna ca exista document pentru auto respectiv ,
pentru care raspunde firma
Auto a fost achizitionat personal, nu de catre firma.
O alta intrebare: eu pana acum nu am dat nici o declaratie, desi am primit deja citatie. Nu ar fi trebuit sau ar trebui sa merg la politie impreuna cu martorii si sa fie si firma de intermedieri chemata ???
In conditiile in care se afla in cercetare,autoritatea in drept ,urmeaza sa audieze partile,eventual martorii
Bineinteles ca si unitatea reclamata va fi audiata
Pentru indepartarea situatiilor neplacute,de regula,mai ales in astfel de spete nu se intreprind audieri concomitente
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Amenda opc
raul_p
In fapt, am fost sanctionat pentru ca un client mi-a facut o plangere cum ca i-am vandut un produs second-hand (mentionez ca eu nu sunt autorizat sa vand ... (vezi toată discuția)