avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Certificat anaf la achizitionare automobil second hand
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Certificat anaf la achizitionare automobil second hand

Am achizitionat un automobil second hand de la o firma platitoare de tva in Romania.Aceasta firma a achizitionat la randul ei automobilul din spatiul intracomunitar de la o persoana fizica.Intrebarea este:Mai este nevoie la serviciul de inmatriculari auto de acel certificat de la anaf pentru neplata tva la achizitii intracomunitare second hand.?
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Octombrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 16:03, 15 Octombrie 2018
Nu, d-voastra ati efectuat achizitia din Romania.

Vedeti si in link-ul de mai jos, Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor la pct. 8 precizaza: " 8) Dacă persoana care a realizat achiziția intracomunitară a mijlocului de transport...."

[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 15 Octombrie 2018
Ioan Petru Butariu, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat anaf in cazul achizitiilor intracomunitare pentru care nu se datoreaza tva Kappa11 Kappa11 Am achizitionat un automobil second hand de la o firma platitoare de tva in Romania.Aceasta firma a achizitionat la randul ei automobilul din spatiul ... (vezi toată discuția)
Urgent declaratia 301 decont special de tva consela consela URGENT Am o mare nelamurire-- in data de 05.01.2011 o firma platiroare de tva inregistrata in registrul operatorilor intracomunitara a facut o achizitie ... (vezi toată discuția)
Tva la marfa second-hand kerekesmargo kerekesmargo Buna ziua ! art.1522 din codul fiscal - regimul special pentru bunurile second-hand- se refera si la haine. ,exista ceva reglementari speciale in privinta ... (vezi toată discuția)