avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Regimul juridic al fatadei blocului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Regimul juridic al fatadei blocului

Buna seara,locuiesc intr-un apartament la parter intr-un bloc din Constanta,proprietate si am o problema pe peretele meu exterior de la baie administratorul blocului mi-a montat 2 aparate fara sa-mi ceara consimtamantul si vreau sa va intreb daca e corect asa ceva si ce as putea face in aceasta privinta.Va multumesc anticipat
Peretii exteriori ai apartamentelor ,in cazul dvs fatada imobilului,reprezinta parte comuna
Nu ati precizat despre ce aparate este vorba ca au fost montate pe peretele exterior al proprietatii dvs
Daca prin functionare,aparatele va cauzeaza prejudicii,sunteti indreptatit sa solicitati presedintelui de asociatie lamuriri asupra circumstantelor care au condus la montarea aparatelor ,fara acordul dvs ,pe peretele exterior al proprietatii dvs
este vorba de aparate de la [FURNIZOR].dar nu era normal sa ma intrebe?este la intrarea in bloc... are si aspect urat si la vara se va incinge peretele meu din interior......sunt 2 aparate mari inestetice
Ultima modificare: Joi, 17 Martie 2011
ContSters20980, utilizator
Va rog sa cititi regulamentul de postare. Nu este permisa identificarea persoanelor in mesaje, si nici postarea mesajelor consecutive. Puteti adauga prin editarea mesajului deja postat.
Fatada blocurilor este proprietate comuna ca si acoperisul, reteaua de utilitati, lift, usa de la intrare- a proprietarilor respectivi.
Presedintele asociatiei este obligat sa ceara acordul , mai ales persoanelor care se invecineaza cu aceste aparate, si care in afara de estetica , pot fi si deranjante-stiut fiind ca trepidatiile aparatelor de aer se propaga pe structura constructiilor.
Vorbiti intai cu cei din comitetul de bloc si cu presedintele, chiar si lor le depuneti, scris, cu numar de inregistrare, o sesizare, si apoi la primaria de sector sau locala,.
deci sa fac o sesizare dar sa si vorbesc cu cei de la cine sunt aparatele ?

Alte discuții în legătură

Placa comemorativa si asociatia de locatari kaths kaths Stimati Domni, Tatul meu a murit in Januarie 2009. El a fost presedintele unei asociatii de bloc de aproape 16 ani; pentru dinsul lupta pentru a rezolva ... (vezi toată discuția)
Amplasare benner pe peretele exterior al apartamentului LAUAND LAUAND detin un ap.transformat in spatiu comercial,la parterul unui bloc si am niste intrebari referitoare la amplasarea unor bennere . as dori sa stiu daca pot ... (vezi toată discuția)
Panou notarial montat fara acordul meu ca proprietar MargaD MargaD Buna ziua. Am si eu nevoie de niste sfaturi referitor la cazul in care am montat illegal de balcon un panou firma luminoasa - fara acordul meu scris. Acum un ... (vezi toată discuția)