avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de colaborare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de colaborare

Buna ziua,

ma intereseaza daca in conditiile actualului cod al muncii exista posibilitatea incheierii unui contract de colaborare concomitent perioadei de CIC, evident in conditii legale.

Va multumesc.
In perioada concediului de crestere si ingrijire copil nu trebuie sa inregistrati venituri supuse impozitarii. Deci .. nu :(
In perioada concediului pentru cresterea copilului nu se pot obtine alte venituri decat indemnizatia in cauza. Se considera ca, daca mama a solicitat acest concediu ,este pentru a sta cu copilul nu pentru a lucra, sub o forma sau alta.
Va multumesc pentru raspuns.
Dar, in timpul contactului de munca pot avea si contracte de colaborare ?

Multumesc.
TeodoraRaluca a scris:

Va multumesc pentru raspuns.
Dar, in timpul contactului de munca pot avea si contracte de colaborare ?

Multumesc.


Da, acest lucru este posibil.
Da,in timpul unui contract de munca puteti avea si contracte de colaborare

Alte discuții în legătură

Momentul suspendarii unui contract de munca part time in cazul concediului de maternitate annie nicolae annie nicolae Stimati Domni/DoamneNumele meu este Anca si va rog prin prezenta cale sa imi furnizati informatii referitoare la suspendarea contractului individual de ... (vezi toată discuția)
Mai exista contracte de colaborare? alice53 alice53 buna, o societate a platit la Reg Comertului pt introducerea in cod CAEN servicii de arhitectura... vrea sa colaboreze cu o persoana care are atestat si ... (vezi toată discuția)
Ccc in cazul unui cim cu part-time mopy mopy Daca o persoana are un contract de munca pe o perioada determinata, doua ore pe zi poate beneficia de plata concediului pentru crestere copil? Trebuie sa ... (vezi toată discuția)