avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cum pot radia o masina din circulatie si de la ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cum pot radia o masina din circulatie si de la impozite locale

Buna seara.
Apelez la dumneavoastra in speranta ca voi primi un raspuns.
Problema pentru care solicit ajutorul dv. este una, cred eu dificila.
In 2005 fostul meu sot a cumparat o masina de 2000cm cubi din 1980.Masina am trecut/o pe numele meu la primarie ,dar nu am radiat/o la politie deoarece aceasta nu era functionala.Am sperat ca o va repara ,pentru a o putea radia dar nu s/a intamplat asa.Astfel ca si in prezent este neradiata.
Am divortat si am ramas cu rabla aceasta , si cu un impozit imens de platit.
Intrebarea mea este cum pot sa o scot din circulatie ,care sunt procedurile de urmat.
Va rog mult de tot sa imi scrie-ti
Cel mai recent răspuns: casiananico , utilizator 09:58, 19 Martie 2011
masina o duceti la remat si luati actul de dezmembrare apoi o radiati din circulatie dupa care o radiati si de la administratia financiara
[ link extern ] /
[ link extern ]
[ link extern ]
In timisoara stiti cumva unde se gaseste un astfel de centru de colectare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. de curând mi a fost reținut talonul cu drept de ... Ro5002 Ro5002 Bună ziua. De curând mi a fost reținut talonul cu drept de circulație 15 zile la o mașină mai veche care prezenta mai multe elemente de caroserie cu ... (vezi toată discuția)
Radiere masina CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, am o masina din 1993 care a cam ajuns la sfarsitul vietii. Vreau sa platesc marti impozitul (ultimul semestru) dupa care nefunctionand as vrea sa o ... (vezi toată discuția)
Radiere auto dupa 4 luni de la dezmembrare dangabrieldiaconescu dangabrieldiaconescu Buna ziua, Am dus la dezmembrare la Remat Vest, in Iulie 2010, o dacie veche avand imputernicire notariala de la proprietarul masinii (tatal meu). Am ... (vezi toată discuția)