avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am deschis o afacere in Ro dar trebuie sa plec 2-3 ani ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am deschis o afacere in Ro dar trebuie sa plec 2-3 ani in alta tara. Cum fac sa-mi pastrez afacerea? O pot gestiona de afara?

Buna ziua

Asa cum am spus si in titlu, mi-am deschis un magazin virtual de comercializare cosmetice engros dar intre timp sunt nevoita sa plec in Elvetia pt o perioada destul de lunga (cel putin 1-2 ani).
Mi-as dori tare mult sa pot gestiona afacerea de afara? Exista vreo solutie?

In ce conditii o pot transfera afara?

Ma gandesc ca poate exista vreo solutie sa pot face importul in Elvetia si de acolo sa livrez clientilor care comanda de pe site

Multumesc mult pt ajutor
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 21:27, 18 Martie 2011
Desemnati un administrator care sa va gestioneze afacerea, sau puteti suspenda activitatea societatii pe o perioada de pana la trei ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa deschid un magazin virtual de cosmetice (import si vanzare). de unde incep? ina_enache ina_enache Buna ziua As dori sa deschid un magazin virtual de cosmetice pe acre le pot aduce la preturi mult mai mici de afara. Nu ma intereseaza sa vand cu amanuntul ... (vezi toată discuția)
Afacere de tip "dropshipping" in romania. cadru legal ina_enache ina_enache Buna seara Intr-unul din subiectele postate de mine anterior am spus cate cave despre o afacere de tip \"dropshipping\". Pe scurt: eu am un contract cu un ... (vezi toată discuția)
Sunt incepatoare....am o afacere cu 100 % risc ?(vanzare pe internet) Musoiu agota Etelka Musoiu agota Etelka Orice afacere are o marja de risc .Afacerea cu 100 % risc nu este stilul meu de lucru. Am deschis un magazin virtual pe internet.Cod CAEN 4791 .Pentru a ... (vezi toată discuția)