avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Actionar unic si administrator
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Actionar unic si administrator

Buna ziua,
Un actionar unic si administrator la o firma in insolventa (care are un administrator judiciar numit de judecatorul sindic) poate sa-si cesioneze actiunile altcuiva, pe timpul insolventei?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 13:51, 18 Martie 2011
Nu.
Administratorul judiciar vegheaza la modul de gestionare a patrimoniului societatii aflate in supraveghere si poate introduce actiuni de anulare a oricaror transferuri cu caracter patrimonial, a unor operatiuni comerciale incheiate de debitor si a constituirii unor garantii acordate de acesta, susceptibile a prejudicia drepturile creditorilor. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor !!!inchiderea procedurii falimentului - atributii lichidator! ContSters40598 ContSters40598 Art. 136. din Legea insolventei: - Prin închiderea procedurii, judecătorul-sindic, administratorul/lichidatorul şi toate persoanele care i-au asistat sunt ... (vezi toată discuția)
Solutie: în vederea citãrii debitoarei prin lichidator judiciar exonerata exonerata Buna seara ,Detin o societate intr-un imobil inchiriat proprietarul a intentat proces pentru evacuare,plata chiriei restanta ,reziliere contract si a castigat ... (vezi toată discuția)
Popriri conturi...administrator cu mai multe firme dansultanu dansultanu buna ziua! am castigat irevocali in instanta, dar administratorul nu vrea sa plateasca cu toate ca am pus popriri la mai multe banci.dar si-a dat ... (vezi toată discuția)