avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... redictionare 2% din impozit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

redictionare 2% din impozit

Buna ziua. As dori sa stiu daca pot redictiona 2% din impozit la sindicatul la care sunt membru. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Deductibilitate cotizatie sindicat Adriana116 Adriana116 Buna ziua, As dori sa aflu daca cotizatia care se opreste pentru nemembrii de sindicat este deductibila la impozit. (vezi toată discuția)
Contributii sociale cristimarian90 cristimarian90 Daca sunt membru de sindicat si retinerea se face la brut, nu ar trebui sa mi se micsoreze baza de calcul a celorlalte contributii CAS, somaj, sanatate? (vezi toată discuția)
Conflict de interese membru sindicat/membru consiliul de administratie? LumiTgaf LumiTgaf Buna ziua As dori sa stiu daca exista conflict de interese/incompatibilitate din punct de vedere ANI intre postura de membru in consiliul de administratie si ... (vezi toată discuția)