avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... conflict de interese membru sindicat/membru consiliul ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

conflict de interese membru sindicat/membru consiliul de administratie?

Buna ziua
As dori sa stiu daca exista conflict de interese/incompatibilitate din punct de vedere ANI intre postura de membru in consiliul de administratie si membru in sindicatul institutiei respective si intre postura se fes serviciu si membrue de sindicat. Fara a avea functie in cadrul sindicatului.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate functie..lider sindical sau director adjunct? evelinna evelinna Va rog , cine ma poate lamuri?....in cadrul unei societati de radio de stat, un lider de sindicat poate fi in acelasi timp si director adjunct?...exista o lege ... (vezi toată discuția)
Conflict de interese? florypop florypop In prezent sunt cercetator intr-un institut de cercetare si as dori ca impreuna cu colegii mei sa infiintam un ONG sau spin-off cu domeniu principal de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! va rog sa ma lamuriti si pe mine. sunt consilier ... Cristina.Predusel Cristina.Predusel Buna ziua ! Va rog sa ma lamuriti si pe mine. Sunt consilier local si membru in Consiliul de Administratie al unui spital. In cadrul acestui spital, eu am ... (vezi toată discuția)