avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Racordare la canalizarea principala a orasului
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Racordare la canalizarea principala a orasului

M-am mutat in Pantelimon acum 2 ani, timp in care am umblat la zeci de usi batand de sute de ori pentru o RACORDARE LA CANALIZAREA PRINCIPALA si nimeni nu stie nimic si nu ii intereseaza, ba si mai mult...........dupa un sir de audiente la domnul Primar al comunei Pantelimon primim o scrisoare de la primarie cum ca se vor apuca de aceasta lucrare in primavara anului 2011, adica acum ceea ce nu s-a intamplat,iar ieri la o confruntare cu dl primar mi se spune ca nu dumnealui e obligat sa execute aceasta lucrare, pai si atunci cine oare daca nu Primaria???Oricine care vede acest mesaj rog sa vina cu o sugestie:unde sau ce as putea face sa-mi rezolv aceasta problema cat de curand posibil........Ma gandesc sa chem televiziunea sa vada cum arata o strada din SUBLINIEZ CENTRUL orasului Pantelimon(asta daca se poate numi ORAS) astept sfaturile dumneavoastra si poate o mana de ajutor(daca din intamplare vede cineva competent de aceasta MARE problema).Va multumesc anticipat si astept....

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am si eu o intrebare in legatura cu strada / ulita ... BiancaMDB BiancaMDB Buna ziua, Am si eu o intrebare in legatura cu strada / ulita pe care o strabate bunica mea in varsta de 71 de ani de la casa, la drumul principal si ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare persoana handicap locomotor alx1 alx1 Locuiesc in sectorul 4 si de 7-8 luni de zile nu reusesc sa obtin locul de parcare pe care a parcat tatal meu care are un handicap locomotor. In luna mai ... (vezi toată discuția)
Racordare masina spalat rufe la conducta pluviala NWA84ro NWA84ro Buna ziua, Imi renovez apartamentul dintr-un bloc din \'77 si am dilema racordarii masinii de spalat rufe la conducta pluviala. Atat presedintele ... (vezi toată discuția)