avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CALITATE PROCESUALA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CALITATE PROCESUALA

Am fost martor la o actiune pentru contestarea unei amenzi date de primarie unui vecin ce a costruit o magazie incalcind hotarul si neavind autorizatie de constructie.
Ei au mai adus doi martori care au declarat mincinos ca magazia este construita mai cu 3..4 ani inainte.
Au cistigat contestatia cu martorii mincinosi.
Am reclamat martorii mincinosi la Parchet si Parchetul i-a amendat, constantind minciuna.
Eu am calitate procesuala sa cer revizuirea actiunii pentru contestarea amenzii date de Primarie?
Eu am fost doar martor in aceasta actiune.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: VONPAUL006 , utilizator 12:10, 19 Martie 2011
Nu am inteles cui a dat primaria amenda?
Va multumesc pentru raspuns
Primaria a dat amenda la un vecin al meu.
Eu am semnat ca martor la procesul verbal de amendare.
Vecinul a contestat amenda si a cistigat contestatia folosind doi martori care au declarat mincinos.
Si eu am fost martor in procesul de contestare a amenzii.
pe acesti martori i-am reclamat la Parchet care i-a amendat pentru marturie mincinoasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marturie mincinoasa la iesirea din indiviziune lampadin2 lampadin2 Piritii mint . Am martori , probe . ii pot da in judecata direct sau trb plingere la parchet ? (vezi toată discuția)
Retragere marturie mincinoasa prin semnatura martorului marturie marturie Intampin o situatie probabil des intalnita in justitie: declaratie de martor mincinoasa. Paratii au adus 2 martori care declara ca in urma cu 38 de ani, au ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie vio10bv@gmail.com vio10bv@gmail.com Buna ziua, Am fost sanctiunat cu avertisment de catre politie, pentru savarsirea infractiunii de proferare de injurii si savarsirea de acte de violenta ... (vezi toată discuția)