avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare in functie de conducere
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare in functie de conducere

va rog sa-mi precizati daca pentru ocuparea unei functii publice de conducere sunt necesare studiile de masterat sau postuniversitare;doresc sa stiu daca un functionar public care indeplineste toate conditiile legale pentru ocuparea unei functii publice de conducere, mai putin studiile masterale sau postuniversitare poate promova intr-o functie de conducere?
Cel mai recent răspuns: Darius M , utilizator 10:08, 21 Martie 2011
Daca functia publica de conducere este ocupata prin recrutare - Nu
Daca functia publica de conducere este ocupata prin promovare - Da
sa inteleg ca master trebuie doar la functionarul public, iar la cel ce vine din afara nu trebuie ?
No comment:(
E uluitor =D>
nu mai este nimic de comentat#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt necesare studiile de masterat pentru a ocupa temporar o functie publica de conducere? duduionescu duduionescu Va rog sa-mi spuneti daca, este nevoie de studii de masterat pentru a ocupa temporar o functie publica de conducere la o institutie publica (e vorba de cazul ... (vezi toată discuția)
Promovarea in functie de conducere marianecula25 marianecula25 Cine poate participa la un concurs pentru ocuparea unei functie de conducere in cadrul unei institutii publice (vezi toată discuția)
Angajare secretar comuna bogdanmarinela bogdanmarinela Poate participa la concursul de ocuparea unui post vacant de secretar comuna o persoana care are studii juridice superioare si peste doi ani vechime in ... (vezi toată discuția)