avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita - Licitatie publica
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita - Licitatie publica

Multumesc domnului Dumitru Manole pt. raspunsul rapid la intrebarea mea.
As mai avea una.
Care sunt drepturile mele ca participant la licitatie?
Observ niste lucruri suspecte la biroul executorului judecatoresc, si anume faptul ca se incearca ascunderea acestei licitatii. Cand m-am interesat de acest apartament am fost repezita. Am fost la biroul executorului sa vad publicatia (stiam ca trebuia sa fie pulblicata cu cateva zile in urma), nu era afisata pe panou, am intrebat de ea si fara un cuvant a fost scoasa dintr-o mapa si pusa pe panou. La primarie nu apare , deci am dedus ca exista interesul sa nu se afle de aceasta licitatie.
Nu stiu exact ce se urmareste dar ma intereseaza cum pot fi sigura ca un aventual "adversar" la licitatie este real, nu pus de cineva, cum pot stii daca a depus garantia, sau in cazul in care castiga licitatia cumpara apartamentul sau a fost doar un joc.
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 18:45, 19 Martie 2011
din pacate sunt multe situatii de acest gen, dar odata ce ati depus garantia si vi se pare ca a fost ceva nelegal puteti ataca in instanta cu contestatie la executare impotriva actelor de licitatie.
daca stii ce ai de facut si faci obiectiunile in pv de licitatie n-ai ce probleme sa-ti faci. Desi sunt chichite si aici ca unii disperati ar face si faza cu falsul adjudecatar ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ugent - apartament scos la licitatie desi este doar in parte proprietatea debitorului Alina_Meli Alina_Meli Buna ziua pe scurt soramea mea fara stirea mea avea un credit de nevoi personale fara ipoteca si fara garantii. Amandoua suntem propietare pe apartament A ... (vezi toată discuția)
Intrebari referitoare la o licitatie la executor judecatoresc omisi omisi Buna seara. Vreau sa cumpar un imobil casa + teren dat in executare la executor judecatoresc de catre o banca. Pretul actual este mai mic cu 25% fata de ... (vezi toată discuția)
Distrugere apartament nickdmx nickdmx In urma cu cateva luni am achuzitionat un apartament la licitatie. Dupa mai multe probleme am reusit sa intru in apartament constatand ca acesta este distrus: ... (vezi toată discuția)